Mainos
Mainos

Pohja

  • 3 munaa
  • 3/4 dl sokeria
  • 3/4 dl vehnäjauhoja
  • 3/4 dl Ohrakasta
  • 1/2 tl leivinjauhetta

Kostutus

  • n.1 ½ dl vaaleaa mehua

Täyte ja koristelu

  • 1 prk vispautuvaa vanilliinikastiketta
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 l mansikoita
  • n. 1 dl Schwartau Samt - mansikka-vaniljahilloa
  • Schwartau - suklaaruusuja
  • suklaarouhetta
  • Täyte

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Suklaaruusuinen kakku maistuu myös muina juhlapäivinä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Kypsennä pohjaa 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Nosta alimmainen kerros kakkuvadille ja kostuta se mehulla.

Nosta keskimmäinen osa pohjan päälle ja kostuta. Levitä kostutetulle pinnalle täytteet. Nosta viimeinen kerros ja kostuta se. Koristele kakku lopulla vaahdolla, suklaaruusuilla ja suklaarouheella.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.