Sydänpannukakut
Maailman parhaat pannukakut ovat sydämenmuotoisia ja rakkaudella tehtyjä. Pannukakkuihin saat ihanaa makua vaniljasta!
5 henkilölle
- 3 1/2 dl maitoa
- 1 dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- 1/2 dl öljyä, rypsiöljyä
- 1 rkl vanilja-aromia
- 3/4 dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl vadelmia, tuoreita
- 1 dl mansikoita, tuoreita
- 1 dl karhunvatukoita
- vaahterasiirappia
- tomusokeria
Valmistusohje
Kaada kulhoon kaikki nestemäiset aineet: maito, kermaviili, kananmunat, öljy ja vanilja-aromi (vanilja sokerikin käy). Sekoita aineet hyvin sekaisin.
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet: sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Kaada kuivat aineet nestemäisten aineiden joukkoon, samalla koko ajan sekoittaen.
Laita paistinpannulle noin kauhallinen taikinaa ja paista pannukakkua molemmilta puolilta kunnes se on kauniin ruskea ja jatka kunnes kaikki pannukakut ovat paistettu.
Tee pannukakuista sydämen muotoisia käyttäen apuna piparkakkumuottia.
Koristele pannukakkupino marjoilla,vaahterasiirapilla ja tomusokerilla.
Tarjoa pannukakkujen kanssa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka