Sydänpannukakut
Maailman parhaat pannukakut ovat sydämenmuotoisia ja rakkaudella tehtyjä. Pannukakkuihin saat ihanaa makua vaniljasta!
5 henkilölle
- 3 1/2 dl maitoa
- 1 dl kermaviiliä
- 2 kananmunaa
- 1/2 dl öljyä, rypsiöljyä
- 1 rkl vanilja-aromia
- 3/4 dl sokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 dl vadelmia, tuoreita
- 1 dl mansikoita, tuoreita
- 1 dl karhunvatukoita
- vaahterasiirappia
- tomusokeria
Valmistusohje
Kaada kulhoon kaikki nestemäiset aineet: maito, kermaviili, kananmunat, öljy ja vanilja-aromi (vanilja sokerikin käy). Sekoita aineet hyvin sekaisin.
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet: sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Kaada kuivat aineet nestemäisten aineiden joukkoon, samalla koko ajan sekoittaen.
Laita paistinpannulle noin kauhallinen taikinaa ja paista pannukakkua molemmilta puolilta kunnes se on kauniin ruskea ja jatka kunnes kaikki pannukakut ovat paistettu.
Tee pannukakuista sydämen muotoisia käyttäen apuna piparkakkumuottia.
Koristele pannukakkupino marjoilla,vaahterasiirapilla ja tomusokerilla.
Tarjoa pannukakkujen kanssa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan