Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sveitsinleike tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat tehdä nämä leikkeet elegantimmin, valitset possun sijaan vasikkaa.

Kolmelle

  • 6 ohutta porsaanleikettä
  • 3 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 3 viipaletta emmentaljuustoa
  • vehnäjauhoa
  • vatkattu muna
  • korppujauhoa
  • suolaa ja pippuria

Tomaattikastike

  • 1 sipuli lohkoina
  • 1 purkki tomaattimurskaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sokeria
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Painele tai nuiji leikkeitä vähän litteämmiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Laita kolmelle lihasiivulle yksi ilmakuivattu kinkku- ja yksi juustosiivu kullekin. Nosta toiset kolme lihasiivua niiden päälle.

2. Kääntele jokainen kaksoisleike ensin jauhossa, sitten vispatussa munassa ja lopuksi korppujauhossa. Anna niiden kuivahtaa 10 minuuttia. Paista hitaasti pannussa miedolla lämmöllä melko runsaassa rasvassa.

3. Ruskista sipulilohkoja kevyesti öljyssä, lisää tomaattimurska ja mausta. Keitä kastiketta vähintään 20 minuuttia. Tarjoile leikkeet ja kastike keitettyjen herneiden ja mahdollisesti pastan kanssa.

Lisää aiheesta:

Lämmin kurkkuvoileipä kinkullaLeike MilaneseLeikkeet ja selleri-remouladeTäytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeellaPaneroidut porsaanleikkeetPossunfilee ja vihannespeitto
SveitsinleikePääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Sveitsinleike
  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Sveitsinleike eli cordon bleu

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sveitsinleike

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Sveitsinleike annosröstien kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Täytetty sveitsinleike

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Täytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeella