Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sveitsinleike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 viipaletta vasikansisäpaistia (n. 500g)
  • 100 g savukinkkua
  • 80 g emmentaljuustoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl vettä
  • 3 dl korppujauhoja
  • rypsiöljyä ja voita paistamiseen

Sipuliperunasose

  • 500 g kuorittua perunaa
  • 2 sipulia
  • 50 g voita
  • n. 2 dl maitoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • (lisäkkeeksi keitettyjä herneitä)

Valmistusohje

Nuiji vasikka isoiksi ohuiksi leikkeiksi. Mausta kevyesti suolalla ja valkopippurilla. Aseta päälle muutama siivu savukinkkua ja emmentaljuustoa. Taita leike taskuksi. Riko munat ja riko niistä rakenne haarukalla. Sekoita joukkoon 2 rkl kylmää vettä. Pyöräytä leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munissa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista leikkeet pannulla öljy/voi seoksessa kauniin kullanruskeiksi, noin 3 min per puoli. Koristele sitruunanlohkolla.

Lisää aiheesta:

Vanhanajan makkarakakkuSveitsinleike eli cordon bleuMetsästäjänleikeSveitsinleike tomaattikastikkeessaKevyet punajuuri-jauhelihapihvitYlelliset crêpesit sianliha-purjotäytteellä
SveitsinleikePääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Sveitsinleike
  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Sveitsinleike eli cordon bleu

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sveitsinleike

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Sveitsinleike annosröstien kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Täytetty sveitsinleike

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Täytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeella