Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet
Tämä on helposti valmistettava kutsualkuruoka, joka sopii yhtä hyvin ennen kalaa kuin lihaakin. Ellet löydä parmankinkkua, sen voi korvata muulla hyvänlaatuisella kylmäsavukinkulla.
Neljälle
- 200 g surimia
- 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
- 1-2 rkl chilikastiketta
- 1 tl ranskalaista sinappia
- 8 viipaletta parmankinkkua
- suolaa, pippuria
Tarjoiluun
- sekasalaattia, jonka maustat oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla, pippurilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä
Valmistusohje
1. Paloittele surimit pienemmiksi. Sekoita ranskankerma ja muut ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä seos mielellään hetki ennen tarjoilua.
2. Laita nokare täytettä jokaiselle kinkkuviipaleelle ja kääri rullalle. Tarjoile salaatin ja paahdettujen pinjansiementen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa