Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet

Tämä on helposti valmistettava kutsualkuruoka, joka sopii yhtä hyvin ennen kalaa kuin lihaakin. Ellet löydä parmankinkkua, sen voi korvata muulla hyvänlaatuisella kylmäsavukinkulla.

Neljälle

  • 200 g surimia
  • 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
  • 1-2 rkl chilikastiketta
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • sekasalaattia, jonka maustat oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla, pippurilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä

Valmistusohje

1. Paloittele surimit pienemmiksi. Sekoita ranskankerma ja muut ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä seos mielellään hetki ennen tarjoilua.

2. Laita nokare täytettä jokaiselle kinkkuviipaleelle ja kääri rullalle. Tarjoile salaatin ja paahdettujen pinjansiementen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja