Suppilovahverokeitto
Julkaistu
Sulatejuusto tekee suppilovahverokeitosta kermaista.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 5 annosta
Ainekset
- 1 sipuli
- 300 g tuoreita suppilovahveroita
- 2 rkl ohrakasta
- 5 dl kasvislientä
- 5 dl maitoa
- 100 g sulatejuustoa
- ripaus rakuunaa
Valmistusohje
Kuullota hienonnettu sipuli ja silputut suppilovahverot öljyssä. Ripottele sipuli-sieniseoksen päälle ohrakas ja kaada mukaan kasvisliemi ja maito.
Keitä muutama minuutti. Lisää sulatejuusto nokareina. Mausta halutessasi rakuunalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti