Suppilovahverokeitto

Sulatejuusto tekee suppilovahverokeitosta kermaista.

Ainekset

  • 5 annosta

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 300 g tuoreita suppilovahveroita
  • 2 rkl ohrakasta
  • 5 dl kasvislientä
  • 5 dl maitoa
  • 100 g sulatejuustoa
  • ripaus rakuunaa

Valmistusohje

Kuullota hienonnettu sipuli ja silputut suppilovahverot öljyssä. Ripottele sipuli-sieniseoksen päälle ohrakas ja kaada mukaan kasvisliemi ja maito.

Keitä muutama minuutti. Lisää sulatejuusto nokareina. Mausta halutessasi rakuunalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!