Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suppilovahvero-ciabatta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4:lle (jokaiselle 3 palaa)

  • 1 kpl Myllyn Paras Vierasvara MaalaisCiabattaa (400 g)
  • 1-2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja tai Hiivaleipäjauhoja
  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 sipuli
  • 2 dl kolmenjuuston kermaa
  • ½ tl suolaa
  • valkopippuria
  • kirveliä tai persiljaa
  • noin 100 g parmesaanilastuja

Valmistusohje

MaalaisCiabatta on kypsäpakaste eli herkullinen ja rapeakuorinen valmiiksi paistettu vaalea leipä, johon siemenet tuovat mehevyyttä ja makua.

Paista pannulla sienet ja sipulisilppu, ripottele pinnalle vehnäjauhoja tai hiivaleipäjauhoja. Lisää joukkoon kerma ja mausteet ja anna saostua muhennokseksi.

Leikkaa ciabatta halki ja sen jälkeen noin 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa muhennos leipien päälle.

Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Paahda uunissa 225 asteisen toiseksi ylimmällä tasolla noin 5 min. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.

Reseptit: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Valmiista Vierasvara MaalaisCiabatasta on kätevä tehdä uunissa nopeasti bruschettoja tai uunileipiä. Nämä leivät onnistuvat myös mikrossa. Suppilovahverot sopivat mainiosti tumman leivän kanssa.

Lisää aiheesta:

Ruistikut parmesaanilla ja valkosipulillaPikaiset kaurarieskatSpisbröd-näkkileipäKantarellisarvetPaprika-kaurarieskatSuppilovahvero-riistapiiras
CiabattaSienisatoMyllyn ParasLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Ciabatta
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ciabattavoileivät

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gluteeniton ciabatta-leipä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ciabatta

  • 18.02.201300:00
    Sienisato

    Suppilovahvero-ciabatta

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Savulohella ja piparjuurijuustolla täytetty ciabatta