Mainos

Suppilovahvero-ciabatta

Valmiista Vierasvara MaalaisCiabatasta on kätevä tehdä uunissa nopeasti bruschettoja tai uunileipiä. Nämä leivät onnistuvat myös mikrossa. Suppilovahverot sopivat mainiosti tumman leivän kanssa.

4:lle (jokaiselle 3 palaa)

  • 1 kpl Myllyn Paras Vierasvara MaalaisCiabattaa (400 g)
  • 1-2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja tai Hiivaleipäjauhoja
  • 1 l suppilovahveroita
  • 1 sipuli
  • 2 dl kolmenjuuston kermaa
  • ½ tl suolaa
  • valkopippuria
  • kirveliä tai persiljaa
  • noin 100 g parmesaanilastuja

Valmistusohje

MaalaisCiabatta on kypsäpakaste eli herkullinen ja rapeakuorinen valmiiksi paistettu vaalea leipä, johon siemenet tuovat mehevyyttä ja makua.

Paista pannulla sienet ja sipulisilppu, ripottele pinnalle vehnäjauhoja tai hiivaleipäjauhoja. Lisää joukkoon kerma ja mausteet ja anna saostua muhennokseksi.

Leikkaa ciabatta halki ja sen jälkeen noin 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa muhennos leipien päälle.

Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Paahda uunissa 225 asteisen toiseksi ylimmällä tasolla noin 5 min. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.

Reseptit: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Parhaat ruokaohjelmat