Suolapähkinäpikkuleivät

Vinkki: Piilota pikkuleipäpurkki tarkoin! Muuten se on pian tyhjä. Nämä suolaista ja makeaa yhdistelevät pikkuleivät ovat nimittäin todella maukkaita.

40 kpl

  • 200 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl suolapähkinöitä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Työstä kaikki ainekset yhteen kulhossa. Hienonna suolapähkinät karkeasti ja lisää ne viimeiseksi.

2. Laita taikinanokareita leivinpaperille pellille.

3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!