Suolapähkinäpikkuleivät
Julkaistu
Vinkki: Piilota pikkuleipäpurkki tarkoin! Muuten se on pian tyhjä. Nämä suolaista ja makeaa yhdistelevät pikkuleivät ovat nimittäin todella maukkaita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
40 kpl
- 200 g voita
- 2 dl kidesokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 dl suolapähkinöitä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Työstä kaikki ainekset yhteen kulhossa. Hienonna suolapähkinät karkeasti ja lisää ne viimeiseksi.
2. Laita taikinanokareita leivinpaperille pellille.
3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka