Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suklaisa palapaisti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Spezzatino di manzo al cioccolato, suklaata ja lihaa. Yllätä vieraasi makunystyjä hyväilevällä elämyksellä!

4 hengelle

  • 5 rkl neitsytoliiviöljyä
  • 115 g savupekonia, kuutioina
  • jauhoja ripottelemiseen
  • 900 g naudan paistinlihaa, kuutioina
  • suolaa
  • 4 lehteä tuoretta salviaa
  • 3 oksaa tuoretta timjamia
  • 240 ml sherryä
  • 940 ml kasvislientä
  • 450 g tummaa suklaata kuutioina (vähintään 70 % kaakaota)

Tee näin

    Valmistusohje

    - Kuumennä öljy pannulla.

    - Lisää pekoni ja paista kunnes rasva on sulanut.

    - Ripottele lihan päälle vehnäjauhoja, ravistele ylimääräiset pois ja lisää lihat pannulle.

    - Ruskista lihat joka puolelta samalla sekoittaen.

    - Lisää suola, salvia ja timjami (ilman vartta).

    - Lisää sherry, sekoita. Kun sherry on osaksi haihtunut, lisää muutama kauhallinen kasvislientä ja anna keittyä kasaan.

    - Jatka sekoittamista ja lisää suklaa. Kun suklaa on sulanut, lisää muutama kauhallinen lisää kasvislientä.

    - Anna keittyä keskilämmöllä noin tunnin, välillä lisäten kasvislientä (mikäli tarpeen).

    Lisää aiheesta:

    Jättiravunpyrstöjä ja suklaakastikettaCoq au vin keitetyllä riisilläPennepastaa suklaa-sardellikastikkeessaTsekkiläinen vasikkahöystöKinkku ja portviinimuhennetut herkkusienetLihaisat kääröset kinkun ja kastanjan kera
    PalapaistiPääruoatLiharuoka

    Tuoreimmat aiheesta

    Palapaisti
    • 18.02.201300:00
      Kananmunaton

      Skoonelainen palapaisti

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Suklaisa palapaisti

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Marian palapaisti