Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suklaatorttu vadelmacoulin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

12 palaan

  • 150 g tummaa suklaata
  • 150 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 4 kananmunaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta

Kuorrutus

  • 100 g tummaa suklaata
  • 1 rkl voita

Vadelmacouli

  • 6 dl kuumia, muussattuja vadelmia
  • hieman tomusokeria

Tarjoiluun

  • 3 dl kermavaahtoa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman. Sekoita voi ja sokeri ilmavaksi, lisää munat yksi kerrallaan. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan, lisää lopuksi jäähtynyt suklaa.

2. Täytä voideltu ja jauhotettu vuoka taikinalla, paista n. 35 minuuttia. Anna tortun jäähtyä täysin ennen kuorrutusta.

3. Kuorrutus: Sulata suklaa, anna jäähtyä hieman. Lisää huoneenlämpöinen voi ja levitä kuorrutus kakun päälle.

4. Sihtaa halutessasi kakun päälle kaakaojauhetta ennen tarjoilua. Koristele kermavaahdolla. Tarjoile vadelmacoulin kera.

Mahtava suklaatorttu on täydellinen lopetus maukkaalle päivälliselle. Tarjoile torttu lämpimien, muussattujen vadelmien, niin kutsutun coulin kanssa. Mausta vadelmat tomusokerilla. Koristele kermavaahdolla ja tuoreilla hedelmillä.

Lisää aiheesta:

Banaanikakku suklaakuorrutuksellaSuklaakuorrutettu suklaatorttuKuorrutettu suklaatorttuSuklaatorttu suklaaraasteellaSuklaatorttu kerman ja hedelmien keraSahramikakku suklaan kera
SuklaatorttuLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Suklaatorttu
  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Isänpäivän suklaatorttu

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Klassinen suklaatorttu

  • 21.02.201315:12
    Jälkiruoat

    Suklaakuorrutettu suklaatorttu

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Marsipaanitorttu suklaalla

  • 21.02.201315:09
    Jälkiruoat

    Kuorrutettu suklaatorttu