Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suklaaleivonnaiset tuoreen mangon ja jäätelön kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Neljälle

  • 100 g voita
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl kaakaota
  • 1 mango
  • ½ l vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Sulata voi ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi ja ilmavaksi. Lisää jäähtynyt voisula. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja kaakao. Kääntele jauhoseos varoen munavaahtoon. Laita annosvuokia pellille. Jaa taikina vuokiin, täytä vuoat puolilleen tai hieman yli. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 12 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä.

2. Kuori mango ja poista kivi. Viipaloi.

3. Tarjoile mango leivosten kera jäätelönokareen kanssa.

Kun leipoo pehmeitä kakkuja ja muffineja, perussääntö on, ettei taikinaa pidä sekoitella liikaa jauhojen lisäämisen jälkeen. On parasta sekoittaa vain niin, että ainekset juuri ovat sekoittuneet.

Lisää aiheesta:

Mustikkapullat kuorrutteellaPunssikakkuKlassinen suklaatorttuVaniljapullatLakkavuoatMakea mansikkatorttu
SuklaaleivoksetMakeat leivonnaisetLeivontaJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Suklaaleivokset
  • 15.11.202008:00
    Pikkujoulu

    Piparisnickers – Tiinan helppo herkku sopii myyjäisiin ja syötäväksi lahjaksi

  • 17.04.202011:05
    Hellapoliisi

    Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti

  • 11.10.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Salmiakkista: Lauran Salmiakkimuiskut

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Sitruunaiset suklaapalat

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Suklaaleivokset ananaskirsikoilla