Suklaalehdet

Näiden suklaapikkuleipien tulee olla paperinohuita. Jauhota leivinpöytä ja työstä kaulimella.

80 kpl

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl kidesokeria
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 pieni kananmuna
  • 200 g voita
  • 1 kananmuna penslaukseen
  • raesokeria

Valmistusohje

1. Yhdistä kuivat ainekset kulhossa.

2. Työstä mukaan voi sekä vatkattu muna notkeaksi taikinaksi. Laita jääkaappiin yön yli.

3. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kaulitse taikina, ota siitä pikkuleipiä muotilla ja laita leivinpaperille pellille.

4. Penslaa pikkuleivät munalla, ripottele päälle raesokeria ja paista uunissa 6-7 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!