Suklaakrepit
Ohukaisille levitetään suklaalevitettä ja banaaniviipaleita. Nam!
4 hengelle
- 240 ml vehnäjauhoja
- 1 muna
- 1 rkl neitsytoliiviöljyä
- hyppysellinen suolaa
- 350 ml maitoa
- Nutella-suklaalevitettä oman maun mukaan
- banaaniviipaleita oman maun mukaan
- tomusokeria
Valmistusohje
- Sekoita jauhot, muna, öljy, suola ja puolet maidosta kulhossa.
- Lisää loput maidosta vähitellen samalla sekoittaen, kunnes taikina on koostumukseltaan sileää.
- Paista ohukaiset kullanruskeiksi.
- Levitä ohukaisille suklaalevitettä ja banaaniviipaleita.
- Taita ohukainen kahtia ja sirottele päälle tomusokeria.
- Tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan