Suklaakonvehdit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672220/landscape16_9/515/290/ab6d7252b0ae9999effbf3130c9bb8f8/Bs/suklaakonvehdit-3202.jpg)
Julkaistu
Nämä pienet herkkupalat muistuttavat hieman suklaatryffeleitä. Vaihtelua konvehteihin saa maustamalla niitä esimerkiksi viinalla, liköörillä tai vaikkapa ripauksella chiliä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annokseen
- 300 g tummaa kilosuklaata
- 1 ½ dl kuohukermaa
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Lisää appelsiininkuori. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja kääntele mukaan suklaaseen.
3. Pursota suklaamassaa tai asettele lusikoilla nokareita leivinpaperille tai pieniin vuokiin. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka