Mainos
Mainos

Nämä pienet herkkupalat muistuttavat hieman suklaatryffeleitä. Vaihtelua konvehteihin saa maustamalla niitä esimerkiksi viinalla, liköörillä tai vaikkapa ripauksella chiliä.

1 annokseen

  • 300 g tummaa kilosuklaata
  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • kaakaojauhetta

Valmistusohje

1. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Lisää appelsiininkuori. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja kääntele mukaan suklaaseen.

3. Pursota suklaamassaa tai asettele lusikoilla nokareita leivinpaperille tai pieniin vuokiin. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.