Suklaakonvehdit
Nämä pienet herkkupalat muistuttavat hieman suklaatryffeleitä. Vaihtelua konvehteihin saa maustamalla niitä esimerkiksi viinalla, liköörillä tai vaikkapa ripauksella chiliä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
1 annokseen
- 300 g tummaa kilosuklaata
- 1 ½ dl kuohukermaa
- 1 appelsiinin raastettu kuori
- kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai kulhossa mikrossa. Lisää appelsiininkuori. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi ja kääntele mukaan suklaaseen.
3. Pursota suklaamassaa tai asettele lusikoilla nokareita leivinpaperille tai pieniin vuokiin. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan