Suklaakakku

Tämä on pehmeä ja maukas suklaakakku. Suorastaah täydellinen tee- tai kahvikupposen kera.

1 kakkuun

  • 3 dl kidesokeria
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 150 g voisulaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl kuumaa vettä
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Yhdistä kuivat ainekset.

2. Lisää rasva ja sitten munat yksi kerrallaan.

3. Lisää lopuksi vesi ja sekoita hyvin. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 45-50 minuuttia.

4. Koristele kakku tomusokerilla sapluunan avulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!