Suklaakakku
Tämä on pehmeä ja maukas suklaakakku. Suorastaah täydellinen tee- tai kahvikupposen kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 kakkuun
- 3 dl kidesokeria
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 rkl kaakaojauhetta
- 150 g voisulaa
- 2 kananmunaa
- 1 ½ dl kuumaa vettä
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Yhdistä kuivat ainekset.
2. Lisää rasva ja sitten munat yksi kerrallaan.
3. Lisää lopuksi vesi ja sekoita hyvin. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 45-50 minuuttia.
4. Koristele kakku tomusokerilla sapluunan avulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje