Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suklaakakku briosseilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on raskas ja makoisa suklaakakku, se koristellaan pienillä briosseilla ja tummalla suklaalla.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 100 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
  • 2 dl rouhittuja hasselpähkinöitä
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 75 g voita

Koristeluun

  • 50 g tummaa suklaata (suklaapitoisuus 70 %)
  • pieniä briosseja
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Voitele ja jauhota pitkulainen kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää taikinaan. Sekoita mukaan pähkinärouhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sulata voi ja lisää viimeiseksi.

2. Kaada taikina vuokaan, paista uunin alatasolla n. 25 minuuttia. Anna jäähtyä, kumoa ja jäähdytä kokonaan.

3. Sulata koristeluun tuleva suklaa vesihauteessa. Pursota se jäähtyneelle kakulle hienoiksi kuvioiksi. Aseta päälle briosseja, puuteroi päälle tomusokeria.

Lisää aiheesta:

Kermavaahdolla ja mansikoilla kuorrutetut brownietSuklaasydänKreikkalainen suklaakakkuParas suklaakakkuAppelsiinikakku suklaallaSahramikakku suklaan kera
SuklaakakkuKasvisruokaJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Suklaakakku
  • 4.4.14:11
    Pääsiäinen

    Mämmimudcake eli mämmimutakakku airfryerissa

  • 15.12.202410:00
    Jälkiruoat

    Lämmin mantelisuklaakakku

  • 12.11.202413:27
    Mokkapalat

    Mokkapalamutakakku

  • 13.09.202411:38
    Huomenta Suomi

    Anun mokkakakku

  • 01.04.202213:34
    Vegaaninen

    Snickerskakku – Satu Koiviston järjettömän hyvä herkku