Ota voi huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Laita uuni lämpiämään 190 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokerit ja suola tasaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat. Sekoita sooda vehnäjauhoihin ja sekoita jauhoseos taikinaan desilitran erissä.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita suklaa- ja pähkinärouhe taikinaan. Nosta taikinaa lusikalla paperoidulle pellille ja paista uunissa kymmenisen minuuttia. Tarjoile jäähtyneinä.
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile sulaneesta taikinasta pyöreä tanko, jonka halkaisija on noin viisi senttiä. Kääri tanko tiukasti kelmuun ja laita jääkaappiin viilenemään.
Leikkaa kylmästä taikinatangosta ohuita siivuja ja asettele paperoidulle pellille. Koristele keksit pinjansiemenillä. Paista 190-asteisessa uunissa 7–10 minuuttia.
