Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 600 g lehtipihviä
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 1 sipuli
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 ½ dl valkoviiniä
  • 1 dl lihalientä
  • 2 rkl dijonsinappia
  • 2 dl kermaa
  • 2 valkosipulinkynttä

Tarjoiluun

  • parmesaania

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se hiljaa kullankeltaiseksi voissa. Lisää viinietikka ja anna sen kiehua miltei kuivaksi. Lisää viini ja lihaliemi ja keitä hiljaa 5 minuuttia.

2. Kuori valkosipulinkynnet. Lisää sinappi ja kerma kastikkeeseen ja purista joukkoon valkosipuli. Anna poreilla hiljaa kannen alla sillä aikaa, kun liha paistuu.

3. Leikkaa lehtipihvilihat suikaleiksi. Ruskista suikaleet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi kastike lihojen päälle, kiehauta ja ripota parmesaanilastuja päälle ennen tarjoilua.

Tämän aterian valmistat helposti ja nopeasti. Se sopii varsin hyvin nälkäisenä työn jälkeen tehtäväksi päivälliseksi. Tarjoile puristettua perunaa, keitettyä riisiä tai pastaa ohessa.

Lisää aiheesta:

Tomaattinen kalkkunaviillokkiKalkkunanfilee sinappikastikkeessaAnjoviksenmakuiset lihakääryleetLiekitetyt pippuripihvitPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaSuikalepihvit kantarellien kera
LehtipihviKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihvi juustotäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Stroganoff-lehtipihvipannu

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihvi, keltuainen ja piparjuuriraaste

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lehtipihviä ja raastettua piparjuurta