Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suikalepihvit kantarellien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas ja kermainen ruoka, joka sitä paitsi valmistuu nopeasti. Keitetty riisi, perunat tai pasta, kaikki sopivat lisäkkeeksi.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 500 g naudan ulkofileetä
  • 200 g tuoreita kantarelleja
  • 1 sipuli
  • voita paistamiseen
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • 1 dl maitoa
  • 2 dl crème fraiche (ranskankermaa)
  • suolaa ja valkopippuria

Koristeluun

  • muutama tuore basilikanlehti

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa liha suikaleiksi, perkaa sienet ja leikkaa pienemmäksi. Paista sipuli, lihasuikaleet ja sienet jokainen erikseen voissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Siirrä sipulisilppu pataan, ripottele päälle jauhoa ja sekoita. Laita pata kuumalle liedelle ja lisää koko ajan sekoittaen maitoa vähän kerrallaan, sitten ranskankermaa. Lisää sienet joukkoon ja anna porista miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

3. Suikaloi basilikanlehdet. Nosta kuumat pihvisuikaleet lämpimälle tarjoiluvadille ja kaada muhennos niiden päälle. Koristele basilikasuikaleilla.

Lisää aiheesta:

Pastaa villisikakastikkeessaMerimiespihvit naudan sisäpaististaPossunfileetä ja pikkusipuleita padassaMerimiespihvit paahtopaististaPorsaanfileetä madeirakastikkeessaSuikaloitu lehtipihvi sinappikastikkeessa
SuikalepihvitKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Suikalepihvit
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Suikalepihvit viihannesnuudelien kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pihvisuikaleet makeassa chilikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suikalepihvit kantarellien kera

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Suikalepihvit mausteisessa kastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Fenkolia pihvisuikaleiden kanssa