Spagettipata nakkien kera
Julkaistu
Tätä pataa voi muunnella loputtomiin, esimerkiksi täysjyväpenne-pastalla ja chorizolla tai fusilleilla ja suikaloidulla savukinkulla tai -lohella.
Neljälle
- 4 annosta spagettia
- 1 kanaliemikuutio
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 3 dl purjosiivuja
- 6-8 nakkia paloina
- persiljasilppua
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, murenna kanaliemikuutio veteen ja keitä spagetti liemessä puolikypsäksi. Siivilöi liemestä, mutta ota lientä talteen 3 dl.
2. Kaada pasta läviköstä takaisin kattilaan, lisää liemi ja sekoita joukkoon tomaattipyree.
3. Lisää purjo- ja makkaraviipaleet sekä persilja, keitä pasta kypsäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan