Spagettimunakas
Julkaistu
Mainio tähderuoka, silloin kun spagettia jää yli. Ellei sinulla ole parmesaania kotona, käytä jotakin muuta kypsytettyä juustoa.
Kahdelle
- 1 annos keitettyä spagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 munaa
- 2 rkl vettä
- 3 rkl parmesaaniraastetta
- 2 rkl persiljasilppua
- suolaa ja pippuria
- paprikajauhetta
Lisäksi
- maalaisleipää
Valmistusohje
1. Leikkaa spagetit lyhyiksi paloiksi. Paista spagettia hetki öljyssä pannulla keskilämmöllä.
2. Vatkaa yhteen munat, vesi, juusto ja persiljasilppu, suolaa ja pippuroi.
3. Kaada munaseos spagetin päälle pannuun, ripota hiukan paprikajauhetta päälle ja työntele puulastalla sieltä täältä, niin että munakasmassa juoksee pohjalle ja hyytyy. Tarjoile hyvän leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje