1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja silppua sipuli karkeasti. Paista perunat ja sipulit kullankeltaisiksi voissa.
2. Lisää kerma ja maito sekä lihaliemi ja keitä kokoon. Keitä perunat kypsiksi hiljaa poreillen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Skoonelaisia perunoista tulee, kun ne kuutioidaan ja muhennetaan kermassa tai maidossa. Toiset haluavat mukaan tilkan lihalientä, toiset eivät. Skoonelaiset perunat erottuvat tavallisista muhennetuista perunoista siinä, ettei niihin lisätä vehnäjauhoa.
1. Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja silppua sipuli karkeasti. Paista perunat ja sipulit kullankeltaisiksi voissa.
2. Lisää kerma ja maito sekä lihaliemi ja keitä kokoon. Keitä perunat kypsiksi hiljaa poreillen. Mausta suolalla ja pippurilla.