Siskonmakkarakeitto
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
4:lle hengelle
- 1 l vettä
- 1 l vasikanlientä
- 3 perunaa
- 4 porkkanaa
- 1 palsternakka
- selleriä
- purjoa
- 6-8 siskonmakkaraa
- maustepippuria
- suolaa
- soijaa
- persiljaa (tabascoa)
Valmistusohje
Pilko juurekset, selleri ja purjo pieniksi paloiksi. Keitä vesi, lisää vasikanliemi ja kasvikset. Mausta pippurilla, suolalla, soijalla ja halutessasi tabascolla. Keitä kasvikset lähes kypsiksi ja vähennä lämpöä. Purista joukkoon siskonmakkarat. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään 30 minuuttia. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria