Sipulikeitto

Ranskankerma ja leipäkuutiot kruunaavat höyryävän sipulikeiton.

5 annosta

  • 600 g sipulia
  • 1 l kasvislientä
  • 3 rkl ohrakasta
  • 2 tl timjamia
  • (suolaa)

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi ja kuullota niitä öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kasvisliemi. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.

Suurusta keitto pieneen kylmään vesitilkkaan liuotetulla ohrakkaalla. Mausta timjamilla. Keitä vielä pari minuuttia.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa ja paahdettuja leipäkuutioita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!