Sipulikeitto
Ranskankerma ja leipäkuutiot kruunaavat höyryävän sipulikeiton.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
5 annosta
- 600 g sipulia
- 1 l kasvislientä
- 3 rkl ohrakasta
- 2 tl timjamia
- (suolaa)
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa kuoritut sipulit renkaiksi ja kuullota niitä öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kasvisliemi. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
Suurusta keitto pieneen kylmään vesitilkkaan liuotetulla ohrakkaalla. Mausta timjamilla. Keitä vielä pari minuuttia.
Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa ja paahdettuja leipäkuutioita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa