Sipulia, tomaattia ja mozzarellaa
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- patonkia
- punasipulia
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- hieman sokeria
- suolaa, mustapippuria
- kirsikkatomaatteja
- mozzarellaa
- basilikaa
Valmistusohje
Leikkaa sipulista hyvin ohuita suikaleita ja laita marinoitumaan oliiviöljyn, balsamicon ja sokerin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi tomaatti ja mozzarella. Leikkaa patonki viipaleiksi. Nosta patongille ensin mozzarellaa, sitten tomaattia ja sipulia. Koristele basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan