Sipulia, tomaattia ja mozzarellaa
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- patonkia
- punasipulia
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- hieman sokeria
- suolaa, mustapippuria
- kirsikkatomaatteja
- mozzarellaa
- basilikaa
Valmistusohje
Leikkaa sipulista hyvin ohuita suikaleita ja laita marinoitumaan oliiviöljyn, balsamicon ja sokerin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Viipaloi tomaatti ja mozzarella. Leikkaa patonki viipaleiksi. Nosta patongille ensin mozzarellaa, sitten tomaattia ja sipulia. Koristele basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta