Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sinivalkoiset cocktailpalat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Valkoinen täyte

    Sininen täyte

      VINKKI

        Valmistusohje

        Reseptin tarjoaa:

        Cocktailpalojen muoto voi olla pelkistetysti neliöitä eli leikkaa taikinalevy vain ruudukoksi (2 x 4), voitele, ripottele pinnalle koristetta ja paista neliöt. Voit myös ottaa taikinalevystä piparimuoteilla erimuotoisia paloja: kuita, tähtiä, sydämiä.

        30-40 kpl

        Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden ja kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä ja kuita. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi unikon tai fenkolin siemeniä.

        Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 minuuttia kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.

        Sekoita molemmat täytteet omissa kipoissaan tahnaksi. Halkaise jäähtyneet kuviot terävällä veitsellä ja laita väliin 1-2 teelusikallista täytettä.

        Itsenäisyyspäivän kunniaksi tehdään käteviä cocktailpaloja. Täytteen värit on valittu sini-valkoisiksi, voit täyttää puolet paloista sinihomejuustolla ja puolet fetajuustolla.

        Lisää aiheesta:

        Uudenvuoden viikuna-valkohomejuusto-cocktailpalatFeta-tomaattipalatKantarellisarvetItsenäisyyspäivän sinivalkoiset cocktailpalatPikkujoulujen kinkku-tomaattihyrrätLätkäfanin lohikiekot
        Cocktail alkupalatAlkuruoatSuolaiset leivonnaisetMyllyn ParasJälkiruoatKasvisruoka

        Tuoreimmat aiheesta

        Cocktail alkupalat
        • 7.11.08:23
          Torttu

          Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

        • 21.12.202416:00
          Joulu

          Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

        • 14.12.202409:45
          Jouluruoka

          Helpot joulun cocktailpalat

        • 15.12.202313:17
          Tahnat

          Savuporotahna

        • 13.12.202314:56
          Nopeat ja helpot

          Helpot cocktailpalat