Sinappipihvit maustevoilla
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5665424/landscape16_9/515/290/74d792851cc0ecc9e53144bfc3dac033/pw/934230-5514.jpg)
Pakastimessa kannattaa pitää valmiina rulla maustevoita, se on kullanarvoista sekä kesällä että talvella. Valmista siis mielellään ylimääräistä voita, ja mausta ne eri tavalla.
Neljälle
- 500 g sika-nautajauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 nippu persiljaa, hienonnettuna
- 2 tl vaaleaa dijonsinappia
- 1 tl grillimausteseosta
- grilliöljyä penslaukseen
- 50-75 g pehmeää voita
- 2 tl rakuunaa
- viipaloitua ananasta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Työstä voi ja 1 tl rakuunaa. Muotoile rullaksi ja pyörittele rullaa lopussa rakuunassa. Laita jääkaappiin.
2. Sekoita jauheliha, mausteet, muna, sinappi ja persilja.
3. Muotoile pyöreitä pihvejä. Penslaa ne öljyllä ja grillaa hitaasti molemmin puolin.
4. Grillaa myös ananasviipaleet, jotka olet valellut kevyesti öljyllä. Tarjoile pihvit maustevoin ja ananaksen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka