Sinappipihvit maustevoilla

Pakastimessa kannattaa pitää valmiina rulla maustevoita, se on kullanarvoista sekä kesällä että talvella. Valmista siis mielellään ylimääräistä voita, ja mausta ne eri tavalla.

Neljälle

  • 500 g sika-nautajauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 nippu persiljaa, hienonnettuna
  • 2 tl vaaleaa dijonsinappia
  • 1 tl grillimausteseosta
  • grilliöljyä penslaukseen
  • 50-75 g pehmeää voita
  • 2 tl rakuunaa
  • viipaloitua ananasta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Työstä voi ja 1 tl rakuunaa. Muotoile rullaksi ja pyörittele rullaa lopussa rakuunassa. Laita jääkaappiin.

2. Sekoita jauheliha, mausteet, muna, sinappi ja persilja.

3. Muotoile pyöreitä pihvejä. Penslaa ne öljyllä ja grillaa hitaasti molemmin puolin.

4. Grillaa myös ananasviipaleet, jotka olet valellut kevyesti öljyllä. Tarjoile pihvit maustevoin ja ananaksen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!