Mainos
Mainos

Ainekset

  • 2 tl mietoa sinappia
  • 1 tl Dijonsinappia
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl Ortalli balsamietikkaa
  • 1 munankeltuainen
  • 1 ¼ dl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • silputtua tilliä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistusohje

Vatkaa sinappi, munankeltuainen, balsamiviinietikka, sokeri, suola ja pippuri kulhossa.

Munankeltuainen ei ole välttämätön aines, mutta se antaa pehmeämmän ja kermaisemman koostumuksen kastikkeelle.

Lisää oliiviöljy kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi tilli.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.