Sinappinen salaattikastike
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 tl mietoa sinappia
- 1 tl Dijonsinappia
- 1 tl sokeria
- 1 tl Ortalli balsamietikkaa
- 1 munankeltuainen
- 1 ¼ dl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- silputtua tilliä
- suolaa ja pippuria maun mukaan
Valmistusohje
Vatkaa sinappi, munankeltuainen, balsamiviinietikka, sokeri, suola ja pippuri kulhossa.
Munankeltuainen ei ole välttämätön aines, mutta se antaa pehmeämmän ja kermaisemman koostumuksen kastikkeelle.
Lisää oliiviöljy kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi tilli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan