Julkaistu
Sami Garamin sinappikermassa haudutetut silakkapihvit tilli-perunasoseen kera ovat parasta silakkaruokaa. Varaa silakkapihvien marinoinitiin aikaa vähintään tunnin verran.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g silakkafileitä
- 5 cl kermaa
- 4 rkl sinappia
- suolaa
- mustapippuria
- ruisjauhoja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
Sekoita sinappi ja kerma keskenään ja lisää seos silakkafileiden päälle. Marinoi vähintään tunnin ajan. Nosta fileet marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyyhi enin sinappi pois kalojen pinnoilta ja pyöritä ne ruisjauhoissa.
Paista silakkapihvit öljyssä kypsiksi. Tarjoa lisäkkeenä tilli-perunasosetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.