Sinappikermassa marinoidut silakkapihvit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5668182/landscape16_9/515/290/5023332dbacbd582dd752be5ef03b275/Pz/810851-9005.jpg)
Sami Garamin sinappikermassa haudutetut silakkapihvit tilli-perunasoseen kera ovat parasta silakkaruokaa. Varaa silakkapihvien marinoinitiin aikaa vähintään tunnin verran.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 500 g silakkafileitä
- 5 cl kermaa
- 4 rkl sinappia
- suolaa
- mustapippuria
- ruisjauhoja
- voita paistamiseen
Valmistusohje
Sekoita sinappi ja kerma keskenään ja lisää seos silakkafileiden päälle. Marinoi vähintään tunnin ajan. Nosta fileet marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyyhi enin sinappi pois kalojen pinnoilta ja pyöritä ne ruisjauhoissa.
Paista silakkapihvit öljyssä kypsiksi. Tarjoa lisäkkeenä tilli-perunasosetta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka