Sinappikermassa marinoidut silakkapihvit

Sami Garamin sinappikermassa haudutetut silakkapihvit tilli-perunasoseen kera ovat parasta silakkaruokaa. Varaa silakkapihvien marinoinitiin aikaa vähintään tunnin verran.

Ainekset

  • 500 g silakkafileitä
  • 5 cl kermaa
  • 4 rkl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

Sekoita sinappi ja kerma keskenään ja lisää seos silakkafileiden päälle. Marinoi vähintään tunnin ajan. Nosta fileet marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyyhi enin sinappi pois kalojen pinnoilta ja pyöritä ne ruisjauhoissa.

Paista silakkapihvit öljyssä kypsiksi. Tarjoa lisäkkeenä tilli-perunasosetta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!