Sinappikermassa marinoidut silakkapihvit

Sami Garamin sinappikermassa haudutetut silakkapihvit tilli-perunasoseen kera ovat parasta silakkaruokaa. Varaa silakkapihvien marinoinitiin aikaa vähintään tunnin verran.

Ainekset

  • 500 g silakkafileitä
  • 5 cl kermaa
  • 4 rkl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ruisjauhoja
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

Sekoita sinappi ja kerma keskenään ja lisää seos silakkafileiden päälle. Marinoi vähintään tunnin ajan. Nosta fileet marinadista ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyyhi enin sinappi pois kalojen pinnoilta ja pyöritä ne ruisjauhoissa.

Paista silakkapihvit öljyssä kypsiksi. Tarjoa lisäkkeenä tilli-perunasosetta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.