Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sikaforstoast siianmädin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on vanhanajan ruotsalainen ravintolatoast. Sen alkuperä on tuntematon, mutta savulihan, piparjuuren ja siianmädin yhdistelmä on erittäin makoisa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 200 g savustettua poronpaistia
  • 1 dl kuohukermaa
  • tuoretta, raastettua piparjuurta
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää

Koristeluun

  • 80 g siianmätiä
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 4 tillinoksaa

Valmistusohje

1. Hienonna poronpaisti. Vatkaa kerma kevyesti ja mausta se piparjuurella, suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma ja poronpaisti.

2. Ota muotilla pyöreitä paloja leivistä. Paahda pyörylät tai paista ne voissa. Laita neljälle lautaselle.

3. Jaa poro-kermaseos leipäviipaleille. Koristele siianmädillä sekä salaatilla, sitruunalla ja tillillä.

Lisää aiheesta:

Toast sikafors kirjolohenmädilläPienet raakapihvit tuoreesta ja savustetusta lohestaToast Skagen ravunpyrstöilläPoro-piparjuurivoileipäSavuporoleivätSavulohitoastit ja munakokkeli
ToastAlkuruoatKananmunatonVälipalatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Toast
  • 28.08.202210:00
    Katkarapuleipä

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Toscanalainen leipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lämmin papuvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lohi-katkaraputoast

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-muna-mäti-toast