Siikaleivät
Julkaistu
Sekoitus kesää ja syksyä syntyy simpukkakeitosta siikaleipien kera, jälkiruokana murumarjoja ja jäätelöä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- neljä siivua patonkia
- pala savustettua siikaa
- ruohosipulituorejuustoa
- siivu sitruunaa
- oksa tilliä
- muutama rosepippuri
Valmistusohje
Levitä tuorejuustoa patonkisiivuille.
Asettele kalapalat leiville. Koristele tilillä, sitruunalla ja roseepippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta