Siikaleivät

Sekoitus kesää ja syksyä syntyy simpukkakeitosta siikaleipien kera, jälkiruokana murumarjoja ja jäätelöä.

Ainekset

  • neljä siivua patonkia
  • pala savustettua siikaa
  • ruohosipulituorejuustoa
  • siivu sitruunaa
  • oksa tilliä
  • muutama rosepippuri

Valmistusohje

Levitä tuorejuustoa patonkisiivuille.

Asettele kalapalat leiville. Koristele tilillä, sitruunalla ja roseepippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!