Siikaleivät
Julkaistu
Sekoitus kesää ja syksyä syntyy simpukkakeitosta siikaleipien kera, jälkiruokana murumarjoja ja jäätelöä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- neljä siivua patonkia
- pala savustettua siikaa
- ruohosipulituorejuustoa
- siivu sitruunaa
- oksa tilliä
- muutama rosepippuri
Valmistusohje
Levitä tuorejuustoa patonkisiivuille.
Asettele kalapalat leiville. Koristele tilillä, sitruunalla ja roseepippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut