1. Sido poronpaisti paistinnarulla. Kuumenna voi suuressa padassa ja ruskista paisti ympäriinsä. Lisää katajanmarjat ja laakerinlehti ja kaada siideri päälle. Paina lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Keitä kannella peitettynä miedolla lämmöllä noin 1 ½ tuntia, tai kunnes mittari näyttää 70 astetta. Valele paistia liemellä silloin tällöin. Nosta kypsä paisti liemestä, taputtele sen pintaan pippurimurske ja kääri se alumiinifolioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen viipalointia.
2. Täytä kulho vedellä ja purista siihen sitruunamehu. Kuori mustajuuret ja laita ne sitruunaveteen. Leikkaa juuret pienempiin paloihin ja keitä pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Puhdista kantarellit tarkoin. Pane ne kuivaan paistinpannuun kohtalaiselle lämmölle, kunnes kosteus on haihtunut. Nosta lämpöä ja lisää voi pannulle. Paista sienet kullanruskeiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Pane mustajuuret ruskistumaan viimeisiksi minuuteiksi. Pidä lämpiminä.