Sienipasteijat
Julkaistu
Hieno alkuruoka.
6-8 palaan
- 6-8 pakastettua voitaikinapasteijaa
Täyte
- 300-400 g herkkusieniä, ohueksi viipaloituina
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 dl kuohukermaa
- suolaa ja pippuria
- hieman soijaa
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista sienet voissa kattilassa kunnes suurin osa nestettä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot, lisää kerma ja mausta. Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia.
3. Täytä pasteijat muhennoksella, ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan