Sienipasteijat

Hieno alkuruoka.

6-8 palaan

  • 6-8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 300-400 g herkkusieniä, ohueksi viipaloituina
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • hieman soijaa
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista sienet voissa kattilassa kunnes suurin osa nestettä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot, lisää kerma ja mausta. Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia.

3. Täytä pasteijat muhennoksella, ripottele päälle persiljaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!