Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sienikrustadit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Kahdeksalle

  • 8 krustadivuokaa
  • 400 g tuoreita kantarellejä
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ rkl voita
  • 3 dl kuohukermaa
  • 5 cl portviiniä
  • hieman soijaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Puhdista sienet ja paista ne voissa kattilassa kunnes kaikki neste on haihtunut.

2. Puuteroi mukaan jauhot ja lisää kermaa vähän kerrallaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja keitä hiljalleen n. 30 minuuttia. Mausta soijalla ja portviinillä.

3. Täytä krustadit juuri ennen tarjoilua.

Valmista nämä herkulliset krustadit kantarellikautena. Jos käytät säilykesieniä, tarvitset niitä kaksi purkillista. Täytä vuoat juuri ennen tarjoilua, muuten ne pehmenevät.

Lisää aiheesta:

Kolmen juuston fondueRicottaletut mustikkahillollaSienitäytteiset krustaditPaahdetut kastanjat suolapedilläParsakrustaditHerkkusieniä ja taskurapumuhennosta
Cocktail alkupalatAlkuruoatKananmunatonSienisatoLisäkeruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat

  • 01.04.202214:43
    Peruna

    Itse tehdyt sipsit eli perunalastut uunissa