Sienibruschetat

Oikeaoppiset bruschetta-leivät grillataan, mutta paahdettu vaalea maalaisleipä sopii yhtä hyvin. Tässä bruschetat tarjoillaan herkullisen sienikastikkeen kera.

4 annosta

  • 100 g herkkusieniä
  • 1 salottisipuli
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 viipaletta vaaleaa maalaisleipää

Koristeluun

  • tomaatteja
  • paprika
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Hienonna herkkusienet, salottisipuli ja persilja ja sekoita ranskankerman joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Puhdista ja kuutioi paprika.

2. Paahda leipäviipaleet pieniksi nelikulmioksi. Nosta jokaiselle viipaleelle nokare sienikastiketta ja koristele tomaatilla, paprikalla ja persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!