Mainos
Mainos

Ainekset

  • 800 g tuoreita herkkutatteja tai herkkusieniä
  • 3 rkl voita
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl currya
  • suolaa, pippuria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 keltuainen
  • 1 sitruunan mehu (Limmi-sitruunamehua)

Valmistusohje

Pyyhi sienet puhtaiksi, älä pese niitä. Viipaloi sienet. Ruskista sieniä voisulassa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon persilja ja curry ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kattila levyltä.

Sulata loput voista ja sekoita siihen jauhot, keltuainen ja sitruunanmehu. Kaada kastike sienien päälle ja sekoita hyvin. Siirrä pannu takaisin liedelle ja anna kastikkeen saeta muutaman minuutin miedolla lämmöllä, älä päästä kiehumaan ettei se juoksettuisi. Tarjoile heti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.