Sieni-pekonileivät

Ihanan täyttävä lämmin voileipä.

2 kpl

  • 2 isoa vaaleaa leipäviipaletta
  • 1 pkt pekonia
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 tomaatti, viipaleina
  • 6 juustoviipaletta
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Paista pekonit. Laita leivät pellille, peitä sienillä ja juustoviipaleilla. Laita päälle pekonia, tomaattia ja persiljaa. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!