Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sieni-kanahöystö kinkun ja bulgurin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä ruoka muistuttaa hieman vanhanajan lounaslaatikkoa. Se sopii hyvin lounaaksi tai illalliseksi ja valmistuu nopeasti.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 200 g bulguria
  • ½ hopeasipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 8 dl lientä
  • 2 kanafileetä
  • 2 viipaletta savukinkkua
  • 250 g herkkutatteja
  • 1 dl kermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli ja paista oliiviöljyssä, lisää bulgur. Ota 2 dl lientä sivuun kastiketta varten ja kaada bulgurin päälle niin paljon lientä, että ryynit peittyvät. Keitä 20 minuuttia matalalla lämmöllä. Lisää lientä tarvittaessa keittämisen aikana.

2. Lisää bulguriin hieman voita. Ota sivuun 2 rkl kermaa kastiketta varten, lisää loput kermasta bulguriin, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Puhdista ja suikaloi sienet ja paista voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi kanafileet, paista ne sienten kanssa, laita paistettu seos kattilaan. Kaada päälle loput kermasta ja liemestä, anna porista hetki. Asettele höystö bulgurin kera neljälle lautaselle. Suikaloi kinkku ja ripottele päälle.

Lisää aiheesta:

Paistettua ankanrintaa siiderikastikkeellaSuikalepihvit kantarellien keraMarinoitua porsaanfileetä kesävihanneksinVihreä hernekeitto kanafileen ja pastan keraKyljykset sienikastikkeellaPannupihvi kantarellikastikkeen kera
BroilerinfileeKananmunatonSienisatoPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla