Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Siankylkeä coleslaw-salaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

6 annosta

  • 1½ kg siankylkeä

Barbecuekastike

  • 2 dl tomaattiketsuppia
  • 1 dl vettä + 1 dl öljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 tl Worchestershire-kastiketta
  • 2 rkl hienonnettua sipulia
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl soijaa
  • 1 tl sinappijauhetta
  • 3/4 tl chilipippuria
  • 1/4 tl cayennenpippuria
  • 1/4 tl oreganoa
  • ½ tl rosmariinia

Coleslaw-salaatti

  • 7½ dl hienonnettua kaalia
  • 1 raastettu porkkana
  • ½ rkl sokeria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 dl majoneesia
  • ½ tl sellerisuolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 dl kermaviiliä

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki barbecuekastikkeen ainekset kattilassa ja anna kiehua 10 minuutin ajan. Anna jäähtyä.

2. Irrota kylkiluupalat toisistaan ja pane puolikkaat paksuun muovipussiin yhdessä kastikkeen kanssa. Anna marinoitua vuorokauden ajan jääkaapissa.

3. Coleslaw-salaatti: Liuota sokeri viinietikkaan ja vatkaa sitten joukkoon majoneesi, mausteet ja kermaviili. Sekoita keskenään kaali- ja porkkanaraaste ja pane seos sitten kastikkeen joukkoon. Anna vetäytyä viileässä yön yli.

Tässä reseptissä nautitaan amerikkalaisittain maustettua siankylkeä maukkaan kaalisalaatin kera. Varaa aikaa, sillä siankyljen täytyy marinoitua vuorokauden ajan. Kaalisalaatin voi tehdä myös punakaalista.

4. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Ota kylkipalat pois marinadista ja pane ne uunipellin päälle asetetulle ritilälle. Paista 50-60 minuuttia, kunnes liha irtoaa luista. Voitele marinadilla useasti paistamisen aikana.

Lisää aiheesta:

Kikhernecurry riisin ja jogurtin keraMarinoitua lampaanpotkaa ja hasselpähkinäperunoitaBBQ-grillatut kylkiluut ja coleslawLihavartaat maapähkinäkastikkeessaBenjamin maatilatorin possua "bbq", linssisalaattia ja aioliaKuullotettu kylkipaisti
SiankylkiKaalisalaattiSadonkorjuuPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Läskisipsit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattu siansivu, perunapyörykät ja punasipulimarmeladi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Glaseerattu kylkipaisti punakaalin kera