Serrano-anjovis- tuorejuustoleivät
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- patonki
- 50 g valkosipulimurskaa
- 200 g serranokinkkua
- 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
- 1 prk anjovisfileitä
- ½ dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Leikkaa patonki siivuiksi ja sivele valkosipulin ja oliiviöljyn seoksella. Paista uunissa 200-asteessa kunnes pinta on kullanruskea.
Sipaise siivuille reilusti tuorejuustoa ja laita päälle kinkkusiivu ja anjovisfile. Tarjoa heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa