Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Savuporoleivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 hengelle

  • 200 g savuporonpaistia
  • 1 dl ranskankermaa (crème fraiche)
  • 1-2 rkl raastettua piparjuurta
  • suolaa ja valkopippuria myllystä
  • 4 viipaletta vaaleaa leipää

Koristelu

  • 4 rkl siianmätiä
  • 4 sitruunanlohkoa
  • 4 tillinoksaa
  • 4 kirsikkatomaattia
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Pilko poronpaisti hienoksi. Mausta ranskankerma piparjuurella, suolalla sekä pippurilla ja sekoita paistisilppuun.

2. Paina leivistä muotilla pyörylät ja paahda tai paista ne voissa rapeiksi. Jaa poronpaistitahna leiville ja koristele tillillä.

3. Tarjoile salaatinlehdeltä sitruunalohkon ja kirsikkatomaatin kera.

Savuporonpaisti piparjuuren kanssa on pohjoinen klassikko. Tässä reseptissä yhdistyvät annoksien maku ja ulkonäkö elegantiksi kokonaisuudeksi, joka sopii niin alkupalaksi kuin pieneksi iltaherkuksi.

Lisää aiheesta:

Toast sikafors kirjolohenmädilläSurimitäytteiset parmankinkkukääryleetToast Skagen ravunpyrstöilläSikaforstoast siianmädin keraPoro-piparjuurivoileipäLohi-kampasimpukkacarpaccio
LihavoileipäAlkuruoatPikkujoulutVälipalatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä
  • 12.05.202408:00
    Raparperi

    Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät

  • 26.02.202110:44
    Hellapoliisi

    Lämminleipäpelti eli lämppärit pellillä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Jättiläisvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Italialainen voileipä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Sieni-pekonileivät