Saran juustosalaatti vadelmakastikkeella
Julkaistu
Saran kaunis juustosalaatti viimeistellään raikkaalla vadelmakastikkeella. Kokeile helppoa reseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 nippu romainesalaattia
- 2 kpl tuoretta aprikoosia, lohkoiksi leikattuna
- 50 g parmankinkkua
- 2-4 leipätikkua
- 50 g emmentaljuustoa (Arla)
Kastike
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- 3-4 rkl hunajaa
- 1/2 dl oliiviöljyä
- mustapippuria
- 1/2 dl vadelmia, tuoreita
Valmistusohje
Asettele salaatin lehdet lautaselle. Kieritä leipätikkujen ympäri parmankinkkusuikaleet. Leikkaa reiluja paloja juustosta ja lisää lautaselle. Lisää sekaan lohkoiksi leikatut aprikoosit.
Tee lopuksi helppo valdelmainen salaattikastike. Sekoita kulhossa, hunaja, etikka, öljy ja mustapippuri, niin että kastike on tasaista. Lisää joukkoon vielä tuoreita vadelmia ja tarjoile salaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan