- Laita kinkku, juustot, korppujauhot, pinjansiemenet, rusinat, persilja ja öljy kulhoon. Sekoita ainekset hyvin keskenään.
- Muotoile massasta pieniä, noin kananmunan kokoisia, tiiviitä palloja.
- Aseta pallo vasikanlihaviipaleen toiseen päähän. Taita lihasuikaleen reunat pallon päälle.
- Kieritä lihasuikale pallon ympäri, niin että siitä syntyy tiivis käärö.
- Tee niin monta varraskäärylettä kuin aineksista saat.
- Tee lihakääröstä, laakerinlehdestä ja sipulista varras niin että kummallakin puolella lihakääröä on yksi laakerinlehti ja yksi sipulinpala.
- Jotta kääryleen täytteet eivät valuisi ulos, laita varras taitteen kohdalta läpi.
- Laita jokaiseen vartaaseen kolme käärylettä ja kypsennä grillillä. Käännä välillä!