Mainos
Mainos

Kokkimme Sami Garam rakastaa bolognesekastiketta. Tässä sinulle hänen lempireseptinsä. Ole hyvä!

Ainekset

  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 200 g porkkanaa
  • 200 g selleriä
  • 200 g palsternakkaa
  • 4 tomaattia
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • nippu basilikaa
  • nippu oreganoa
  • 1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • mustapippuria
  • laakerinlehtiä
  • suolaa
  • juustoraastetta
  • italialaista spagettia

Valmistusohje

Raasta juurekset ja leikkaa sipuli, valkosipuli ja yrtit pieneksi silpuksi. Kuutioi tomaatit.

Ruskista jauheliha ja lisää mukaan kasvikset. Kun ne tiivistyvät kypsyessään, kaada päälle tomaattimurska ja vettä.

Mausta laakerinlehdillä, mustapippurilla ja suolalla ja anna hautua pitkään.

Keitä lisäkkeeksi spagettia runsaassa, suolalla maustetussa vedessä. Katso keittoaika paketin kyljestä ja ota siitä pois yksi minuutti. Näin pastasta tulee juuri sopivan napakkaa.

Tarjoa lisäksi voimakasat juustoraastetta, esimerkiksi parmesania tai mustaleimaemmentalia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.