Salvia-valkosipulispagetti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g spagettia
- 1 nippu salviaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pussi tuoretta pinaattia
- ½ dl raastettua parmesanjuustoa
- 1 rkl voita
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa salvia ja valkosipuli hienoksi. Pese pinaatti hyvin ja ruodi se jos lehtiruoti on paksu. Kuullota valkosipulit, salvia ja pinaatti nokareessa voita. Keitä spagetti kypsäksi ja valuta se. Lisää pannulle muiden raaka-aineiden joukkoon ja sekoita. Mausta lopuksi suolalla, mustapippurilla ja parmesan-raasteella. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan