Pohja:
Valmista sokerikakkupohja. Riko munat lasiin. Mittaa toiseen lasiin yhtä paljon sokeria. Kaada sokeri kulhoon. Mittaa jauhoja yhtä paljon lasiin. Kaada munat sokerin sekaan ja vaahdota. Värjää taikina ennen kuin vaahto on valmista. Kääntele loput kuivat aineet varovasti vaahdon sekaan. Kaada taikina n.20cm halkasijaltaan olevaan vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 35 min.
Täyte:
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokeri, tuorejuusto ja jogurtti. Sekoita vielä hetki. Pese ja kuivaa sitruuna huolellisesti. Raasta sen keltainen kuori ohuelti hienolla terällä. Purista sitruunasta mehu kattilaan. Laita kuori ja mehu kattilaan, kuumenna. Puristele liivatelehdistä pois ylimääräinen vesi. Liota sitruunamehuun. Anna jäähtyä hetken ja kaada sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen tuorejuustoseokseen.