Salaattijuustopasta
Mahtava kesäinen salaatti. Tämä sopii hyvin myös juhlien noutopöytään.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 pss kierrepastaa
- 1 prk salaattijuustoa
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 100 g oliiveja
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- tuoretta oreganoa
Valmistusohje
Keitä pasta melkein kypsäksi. Kuumenna pannu ja kaada salaattijuuston öljy tai oliiviöljyä pannulle. Paista viipaloitua valkosipulia ja kuutioitua paprikaa siinä. Kaada pasta joukkoon ja kuumenna hyvin. Lisää salaattijuusto, kirsikkatomaatit ja oliivit ja aivan viimeisenä tuoretta oreganoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan