Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sahramikuskus

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämmin, sahramilta tuoksuva kuskus on maukas tarjoiltava tomaattikuutioiden kera. Tämä tuo ihanaa väriä vihreään joulupöytään!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4 dl kuskusia
  • 4 ½ dl kasvislientä
  • 0,5 g sahramia
  • 4 tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 10 tuoretta basilikanlehteä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

1. Kalttaa, kuori ja kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna valkosipuli, hienonna basilikanlehdet karkeasti. Keitä kasvisliemi ja sahrami. Ota kattila liedeltä, kaada mukaan kuskushiutaleet ja anna niiden turvota 5 minuuttia. Lisää suola ja voi, sekoita.

2. Sekoita öljy ja viinietikka ja kuumenna varoen kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää tomaatit, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Laita kuskus vadille pitkulaisesti, tee keskelle syvennys. Täytä syvennys tomaattiseoksella, ripottele päälle valkosipuli ja basilika. Tarjoile heti.

Lisää aiheesta:

PastasalaattiRisottoa parsallaSahramikeitto simpukoillaPastaa ja oliivitomaattikastikettaPastaa villisikakastikkeessaVihannesrisotto valkosipulin kera
CouscousKananmunatonKasvisruokaLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Couscous
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Keitetty häränpihvi-kuskus

  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Broileripulla-couscous

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Couscous vihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Tofu-couscous ja valkosipulijogurtti

  • 04.03.201313:45
    Kevyt

    Lämmin couscous