Ruusuleivät ja mimosasalaatti

Kauniit ja pienet täytetyt ruusuleivät sopivat hienosti alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi drinkkien kanssa.

10 leipää

  • 10 ruususämpylää
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 tl dijonsinappia

1 dl jokaista kuutioina

  • -omenaa
  • -kurkkua
  • -juuriselleriä, keitettyä
  • -ananasta
  • -persikkaa
  • 1 pkt pekonisuikaleita

Valmistusohje

1. Paista pekonit rapeiksi ja murenna hienoksi.

2. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja sinappi sekä vihannes- ja hedelmäkuutiot sekä puolet pekonista.

3. Lämmitä sämpylöitä hetki uunissa, leikkaa niistä kansi ja koverra vähän sisustaa pois. Täytä sämpylät, koristele pekonilla ja muutamalla hedelmäpalalla.

Parhaat ruokaohjelmat