Mainos
Mainos

Kauniit ja pienet täytetyt ruusuleivät sopivat hienosti alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi drinkkien kanssa.

10 leipää

  • 10 ruususämpylää
  • 2 rkl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 tl dijonsinappia

1 dl jokaista kuutioina

  • -omenaa
  • -kurkkua
  • -juuriselleriä, keitettyä
  • -ananasta
  • -persikkaa
  • 1 pkt pekonisuikaleita

Valmistusohje

1. Paista pekonit rapeiksi ja murenna hienoksi.

2. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja sinappi sekä vihannes- ja hedelmäkuutiot sekä puolet pekonista.

3. Lämmitä sämpylöitä hetki uunissa, leikkaa niistä kansi ja koverra vähän sisustaa pois. Täytä sämpylät, koristele pekonilla ja muutamalla hedelmäpalalla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.