Ruusuleivät ja mimosasalaatti
Julkaistu
Kauniit ja pienet täytetyt ruusuleivät sopivat hienosti alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi drinkkien kanssa.
10 leipää
- 10 ruususämpylää
- 2 rkl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- 1 tl dijonsinappia
1 dl jokaista kuutioina
- -omenaa
- -kurkkua
- -juuriselleriä, keitettyä
- -ananasta
- -persikkaa
- 1 pkt pekonisuikaleita
Valmistusohje
1. Paista pekonit rapeiksi ja murenna hienoksi.
2. Sekoita majoneesi, ranskankerma ja sinappi sekä vihannes- ja hedelmäkuutiot sekä puolet pekonista.
3. Lämmitä sämpylöitä hetki uunissa, leikkaa niistä kansi ja koverra vähän sisustaa pois. Täytä sämpylät, koristele pekonilla ja muutamalla hedelmäpalalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje