Ruusukaali-pekonilaatikko
Ruusukaali, tai brysselinkaali, on maukas ja terveellinen minikaali, joka ansaitsee tulla käytetyksi sekä ennen että jälkeen joulun.
Neljälle
- 500 g pakastettua ruusukaalia
- 200 g pekonia
- 2 kananmunaa
- 2 dl maitoa
- ripaus muskottia
- suolaa ja pippuria
- 2-3 dl juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.
2. Paista pekonit, lisää vuokaan.
3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juusto.
4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan