Ruusukaali-pekonilaatikko

Ruusukaali, tai brysselinkaali, on maukas ja terveellinen minikaali, joka ansaitsee tulla käytetyksi sekä ennen että jälkeen joulun.

Neljälle

  • 500 g pakastettua ruusukaalia
  • 200 g pekonia
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • ripaus muskottia
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.